Nyomtatás

Újra ingyenes Gyerek Sziget, 2022. június 4-6.

2022-04-27 1050

A pünkösdi hétvégén, június 4-5-6-án indul, és további két hétvégén várja az apró fesztiválozókat és szüleiket – két év szünet után – az ingyenes Generali Gyerek Sziget, a megszokott helyen, a Hajógyári-szigeten.

A Gyerek Sziget hazánk egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvénye számtalan koncerttel, bábszínházzal, tánccal, vetélkedővel, sportprogrammal, élményparkkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal és még rengeteg gyerekprogrammal. Az ingyenes rendezvényt a Sziget Zrt. 2002-ben hívta életre, azzal a céllal, hogy tartalmas és szórakoztató programokat nyújtson a családoknak az iskolai szünetben. 2019-ben összesen több mint 100 ezer résztvevő élvezhette a programokat.

2022-ben tehát újra gyermekekkel népesül be a Hajógyári-sziget a júniusi hétvégéken a Sziget Szervezőiroda hagyományos, ingyenes rendezvényén. A tucatnyi programhelyszínen apróbbak és nagyobbak is megtalálják a kedvükre való elfoglaltságokat a kézműves foglalkozásoktól, a színházi és bábelőadásokon keresztül a táncházakig és a különféle koncertekig.

Az eseménysorozatot Halász Judit indítja, és a színpadon fellépnek majd a Belvárosi Betyárok, a Veronaki, a Kiskalász, a Kaláka, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Kolompos, a Rutkai Bori Banda és az Apacuka is. Lesz állatsimogató, Vándor Vurstli Lovag Vár, Kerek Perec Gasztronómiai Játszótér, Gyerek Paradicsom, Kutyaház, társasjáték helyszín, Négy Évszak Óriás Ugrálóvár és megannyi izgalmas játék és móka – tájékoztatott a Sziget Zrt.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek