Nyomtatás

Food Truck Show Eger, 2022. április 28 - május 1.

2022-04-26 704

Hamarosan begurulnak a legfinomabb ételeket hozó járművek Egerbe is. A manapság nagy érdeklődésnek örvendő street food ételek egyre nagyobb területeket hódítanak meg. A felgyorsult élet, az állandóan rohanó mindennapok ritmusát veszik fel az étkezési szokások is.

Az Egri Csillagok Weekend programsorozat több napon át várja a közönséget a Dobó térre, s ehhez társultak be a gurulós finomságok járművei. A szórakoztató és kulturális esemény minden korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Az éhes vendégek pedig a rendezvény ideje alatt végig kóstolhatják a Food Truck-ok kínálatát.

Az egri rendezvénysorozat mindenki számára nyújt meglepetéseket. A gasztronómiai kiállítók bőséges választékkal várják az éhes és szomjas vendégeket. Garantáltan jobbnál jobb falatokat kóstolhatnak a kedves vendégek. A feszt lehetőséget nyújt az újdonságot keresőknek, hogy rátaláljanak finom ízekre, s más megközelítésben készült ételeket kóstoljanak végig.

Időpont: 2022. április 28 - május 1.
Helyszín: Eger, Dobó tér
További információk: facebook.com

| Esemény Menedszer

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek