Nyomtatás

JazzFest Budapest, 2022. május 12-ig

2022-04-25 711

10+ helyszín, 200+ fellépő, 50+ koncert városszerte. A fővárosi kis klubok, zenés helyek és a GetCloser Concerts elmúlt hét évével a jazzért tett áldozatos munkájával létrehoztuk azt a stabil szakmai alapot, mellyel megalapíthatjuk a JAZZ FEST BUDAPEST-et.

Célunk, hogy a műfajnak legyen egy igazi ünnepe, mely városszerte zajlik, klubokban, zenés kocsmákban, köztereken, melyre az egész világ felfigyelhet és tartósan visszateheti a fővárost a zene világtérképére, mellyel valóban a zene fővárosává válhatunk. A fesztivál tizenhat napja alatt városszerte különböző helyszíneken szól a jazz, azon belül is a különleges, egyedi fellépések, a jam sessionök, amik csábítóak lesznek a régi és remélhetően új közönség számára.

Fellépnek többek között: Dave Weckl & Tom Kennedy Project, Paolo Angeli, Heavy Weather, John Patitucci & Joey Calderazzo, Kenny Garrett and Sounds From The Ancestors, NEC+ Nicolas Viccaro, Etienne Mbappé, Christophe Cravero, Prieger Zsolt Live Act feat. Tim Ries, Sárik Péter Trio feat Luiza Zan, Dresch Quartet feat. Theodosii Spassov

Időpont: 2022. április 27. – május 12.
További információk: jazzfestbudapest.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek