Nyomtatás

Nagykőrösön megnyitott a Richter Safari Park

2022-04-14 1054

A Magyar Nemzeti Cirkusz és más cirkuszok munkájából kivont vadállatok szép, hozzájuk méltó környezetben töltik megérdemelt pihenésüket a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően.

2020-ban nyitotta meg kapuit Magyarország első és egyetlen autós safariparkja Szadán, amely szinte rögtön hatalmas népszerűségre tett szert. Ifj. Richter József nagy álma vált valóra ezzel a parkkal - olvasható a park honlapján.

A park hamar kinőtte magát, ezért új helyszínt kellett keresniük.

Egy év kihagyás után új helyre költöztek, hogy az eddiginél lényegesen nagyobb helyen, sokkal szebb környezetben, az állatoknak még nagyobb kifutókat biztosítva egész napos kikapcsolódássá nője ki magát a park.

A hatalmas területnek köszönhetően az autós safari mellet rengeteg egyéb programmal várják a látogatókat. Vendégeik a harminc méteres óriáskerékről, a Safari Eye-ról a magasból csodálhatják meg az eléjük terülő látványt; az állatsimogatóban pedig az autóból kiszállva közvetlen közelről lehet megnézni vagy akár megsimogatni az állatokat.

A cirkuszi sátorban artisták színvonalas műsorszámokkal szórakoztatják a nagyérdeműt, a szabadban pedig elefánttréningeket is láthatnak.

A gyerekeket játszótér várja, és büfé és működik a parkban.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek