Nyomtatás

Budapest Bár, 2022. március 6.

2022-03-01 776

A Budapest Bár 2022-ben is visszatér az egyik legkedvesebb és legszebb helyszínére, a csodálatos Vígszínházba. Farkas Róbert és csapata két előadást is tart márcious 6-án délután négytől és este nyolctól. A zenekar immár 9 lemez anyagából válogat régi kedvenceket, saját szerzeményű új dalokat, két óra nagyszerű szórakozást és zenei élményt ígérve.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

A délutáni előadáson fellép Behumi Dóri, Németh Juci, Kiss Tibor, Lovasi András, Mező Misi, Ferenczi György és Keleti András.

Az esti előadáson fellép Rutkai Bori, Frenk, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián, Tóth Vera, Kiss Tibor és Lovasi András.

Időpont: 2022, március 6.
Helyszín: Vígszínház
További információk: budapestbar.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek