Nyomtatás

Jégpályák Éjszakája, 2022. január 22.

2022-01-20 192

Január 22-én több mint ötven jégpálya és jégcsarnok várja a korizókat meghosszabbított nyitva tartással országszerte. A négy központi helyszín Debrecen, Győr, Veszprém, és Budapesten a Városligeti Műjégpálya lesz.

Hatodszor rendezi meg szombaton a Magyar Jégkorong Szövetség a Jégpályák Éjszakáját, és ezzel több mint negyven helyszínen lesz lehetősége a mozogni vágyó gyerekeknek és felnőtteknek néhány órás önfeledt korcsolyázásra. A koronavírusjárvány miatt tavaly elmaradt, most viszont minden eddiginél izgalmasabb és színesebb lesz a késő éjszakai órákba nyúló sportesemény.

Három kiemelt vidéki nagyvárosban, Debrecenben, Győrben és Veszprémben különösen gazdag programmal várják a jeges sportok szerelmeseit, mindhárom helyen lesz jégdiszkó, és arról is gondoskodnak a szervezők, hogy a már rutinos korcsolyázók megismerkedjenek a jégkorongozás alapjaival.

Több balatoni műjégpálya is meghosszabbítja a nyitva tartását szombaton. Szigligeten a vár tövében húzhatnak korcsolyacipőt a siklani vágyók, Balatonfüreden, a tó legnagyobb műjégpályáján többek közt jégtáncbemutató és diszkó is lesz. A siófoki jégkikötőben ezúttal retrózenével gondoskodnak a jó hangulatról, és a lellei BL Yacht Club is közösségi korcsolyázásra csábít.

Az esemény fő helyszíne a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol ezúttal szlalomozhatnak is a bátrabbak, vagy gyakorolhatják a kapura lövést, és nyereményekkel kecsegtető különböző kvíz- és más ügyességi játékokba is bekapcsolódhatnak. Kitelepül a fővárosi műjégre a Rádió 1, az esti órákban 17 és 20 óra között Cooky Mix és kívánságműsor szól a hangszórókból, és részt vesz majd az eseményen a magyar jégkorongsport népszerű kabalafigurája, Csúszka is.

Időpont: 2022. január 22.
Helyszín: több helyszínen
További információk: jegpalyakejszakaja.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek