Nyomtatás

Szilveszter este a Budapest Bárral az A38 Hajón

2021-12-30 670

Milyen volt ez az év és milyen lesz 2022? Nézzünk bele az üveggömbbe együtt Szilveszterkor az A38-on! Akármit is látunk, egy biztos: az az este jó lesz, felszabadító és vidám. Jó dalokkal, kitűnő zenészekkel és nagyszerű előadókkal!

Tavaly az online koncertünk után a kihalt utcákon autóztunk hazafelé: online ölelések, online tánc, online jókívánságok, online koccintás és online buli után. Mi abban bízunk, hogy nem ez a normális, és hogy nem online, egy kanapén ülve laptoppal a kezünkben fogjuk élni hátralevő életünket, hanem élni fogunk - igaziból!

Pörögj fel a zenekarral, hallgasd a jobbnál jobb számokat, hangolódj rá az éjszakára a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Ha kitűnő éved volt, ünnepeld meg velünk! Ha nem volt olyan jó, akkor várakozz az új közeledtére velünk együtt! Ha teheted, ne ülj otthon - ezt a feladatot kimaxoltuk tavaly! A koncerten Behumi Dórival, Rutkai Borival, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Mező Misivel és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral ünnepelhetsz.

Időpont: 2021. december 31.
Helyszín: A38 Hajó
További információk: 38.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek