Nyomtatás

Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál Mórahalmon, 2021. november 20.

2021-11-18 561

Idén is várják Mórahalmon a pálinka és a tepertő kedvelőit. A kóstolókat vásár és jó hangulat színesíti. Lehetőség lesz egy interaktív látványfőzés megtekintésére, de meg lehet tanulni a pálinkakóstolás művészetét is a rendezvényen. A gyerekek sem maradnak ki a jóból: kézműves foglalkozáson és színházi előadáson vehetnek részt.

Lehet-e hatásosabb kombináció a hideg ellen, mint a meleg víz, pálinka és friss tepertő? Egy remek gasztrokaland veszi kezdetét, a megízlelt pálinkákra, párlatokra, valamint frissen kisült, ropogós, néhol egészen omlós tepertőkre szavazni is lehet.

Aki másfajta szórakozásra vágyik, nézze meg a fellépő együttesek műsorát, vagy tegyen egy sétát a kézművesvásárban, ahol egy-két igazán egyedi emléket szerezhet be a Homokhátságról. A gyermekkel érkezőket kézműves sarok és kicsiknek szóló előadások várják, a hangulatot este koncert forrósítja fel.

Időpont: 2021. november 20.
Helyszín: Mórahalom
További információk: facebook.com

| Esemény Menedzser

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek