Nyomtatás

Az év legnagyobb izgalommal várt menedzsment konferenciája az üzleti döntéshozók új generációjának

2021-10-04 889

Másfél év alatt jóval többet változott a munka világa, mint az elmúlt három évtizedben. Itt az ideje, hogy hasznosabbá, élvezetesebbé és értékesebbé tegyük azt a tevékenységet, amellyel életünk harmadát töltjük. Novemberben átgondoljuk, újratervezzük, a jövő igényeire szabjuk a munkát a vezetők új generációjának igényei és elképzelései szerint.

Miközben a pandémia teljesen átírta az addigi életünket, a legdurvább átfazonírozáson feltehetően a munka ment át. Nem is feltétlenül a munkavégzés módja változott, hanem a körülmények, a hozzáállásunk, a lehetőségek: az, hogy hogyan állunk hozzá ahhoz a tevékenységhez, amelyből a jövedelmünk származik.

Azt egyelőre homály fedi, hogy mi jön a reggel bemegyek az irodába, este pedig hazamegyek korszak lejártával. Receptek vagy konzervmegoldások nincsenek, minden szervezetnek magának kell megtalálnia a legjobb megoldást. És nem árt, ha erről kikéri és messzemenően figyelembe is veszi az ott dolgozók véleményét, mert ők – különösen a legjobb képességűek – lábbal szavaznak.

Novemberben arra vállalkozunk, hogy összeszedjük a leginkább húsbavágó témákat, hozzájuk az ezekkel nem csupán szakmai professzionalizmussal, hanem szenvedéllyel foglalkozó szakembereket. HR szakembereket, vállalkozókat, közép- és nagyvállalati döntéshozókat, innovátorokat hozunk egy fedél alá, hogy két napon át kivesézhessük, miként lehetne hasznosabb, élvezetesebb és – végső soron – értékesebb az a tevékenység, amely kitölti az életünk egyharmadát. Segítünk megismerni és megérteni az újgenerációs vezetők igényeit, elvárásait, elképzeléseit, hiszen ha nem mi magunk alakítjuk, formáljuk a világot, a legfontosabb változásaiból maradunk ki.

Earlybird jegyek már csak október 10-ig érhetőek el. Az előadók és programok listája itt található, előregisztrálni pedig itt lehet.

Időpont: 2021. november 10-11.
Helyszín: Budapest, Europa Event Center
Részvételi lehetőség: helyszíni, halasztás esetén a jegyek visszaválthatók

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek