Nyomtatás

Halasi Szüreti Napok, 2021. szeptember 10-12.

2021-09-07 628

A Bács – Kiskun megyeiek már jól ismerik a Kiskunhalasi rendezvénysorozatot, ugyanis több mint harminc éve minden évben megrendezésre kerül a tömegeket vonzó esemény. Igazi családbarát rendezvénysorozat, melyen minden korosztály kellemesen érezheti magát.

A városban minden adott ahhoz, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvényen többféle programokkal kedveskedjenek a kiérkező látogatóknak. A hétvégére minden előkészítenek a szervezők, hogy a kedves vendégek egy csodálatos szüreti rendezvényre tévedjenek be. Több nemzet is megtiszteli az előadásával a kiskunhalasi közönséget.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak a városba, a főtér teljes átalakulásával. Ahol kézművesek és népi iparművészek vásárával találkozhatnak, kézműves foglalkozásokkal ismerkedhetnek, kiállítások megtekintésével is tölthetik idejüket az érdeklődők. Finom borokat kóstolhatnak, hiszen a borászok az idén is több nedűt hoznak a vendégeknek a rendezvényre. Ismert előadók tehetségükkel szórakoztatják a nagyközönséget.

Időpont: 2021. szeptember 10-12.
Helyszín: Kiskunhalas
További információk: facebook.com

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek