Nyomtatás

Hamarosan újra jön a Libegők Éjszakája, 2021. augusztus 28.

2021-08-02 778

A július közepén megrendezésre került IV. Libegők Éjszakája sikere a szervezőket arra ösztökélte, hogy még a szeptemberi iskolakezdés előtt, augusztus 28-án újra megrendezzék az eseményt.

A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter, mint az esemény koordinátora a későbbiekben a részletes programot is meghirdeti.

Az esti libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, továbbá a Bükkben, a Budai-hegységben, és a Bakonyban lehet kipróbálni. A mátraszentistváni Síparkban, Budapesten a Zugligeti Libegőnél, az eplényi KalandHegyen, a lillafüredi Libegőparkban és a sástói Oxygén Adrenalin Parkban éjszakába nyúlóan üzemelő felvonókkal és színes programokkal várják a közönséget.

Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő jelenleg ugyan átépítés alatt van, ettől függetlenül készülnek ők is programmal: az éjszakai bobozási lehetőség várhatóan sokak számára önmagában is elég vonzó program lehet.

A Zugligeti Libegőn este is lehet majd Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködni. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2500 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható, melyek elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Mivel júliusban a BKV Zrt. a kedvezőtlen időjárás miatt lemondta a Libegők Éjszakája rendezvényt, az elővételben megvásárolt jegyek augusztus 28-án is felhasználhatók.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek