Nyomtatás

Agrárszektor Konferencia 2021. december 9 - 10.

2021-07-13 866

2021-ben immáron kilencedik alkalommal szervezi meg a Portfolio Csoport az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számító Agrárszektor Konferenciát. Az agrárium csúcseseményét idén egy, az új világhoz igazodó hibrid (offline+online) formátumban rendezzük meg, ahol két napon át izgalmas és színes szakmai programmal, valamint különböző online kiegészítőkkel várjuk a résztvevőket.

A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, a legnagyobb kihívásokat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. A konferencia színvonalas szakmai előadások, illetve szekcióbeszélgetések keretében dolgozza fel az ágazat legforróbb történéseit, és hasznos, naprakész információkkal szolgál az agrárium minden szereplőjének. A rendezvény kitűnő lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is online és offline módon egyaránt. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is díjazzuk a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, így ebben az évben is kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián. A díjátadót állófogadás és szórakoztató műsor kíséri majd! Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb és legjelentősebb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

Időpont: 2021. december 9 - 10.
Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness ****
További információk: portfolio.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek