Nyomtatás

Nyáresti Jazz Express – frissítő koncertsorozatot indít a Vasúttörténeti Park, augusztus 21-ig

2021-07-08 616

A Vasúttörténeti Park hagyományteremtő céllal indítja útjára koncertsorozatát, a Nyáresti Jazz Expresst, melynek keretén belül a három, egész estés koncertélményt piknik hangulattal körítve élhetik át az érdeklődők. A szabadtéri események palettáján idén először a jazz kedvelői a Park területén, egyedi miliőben vehetnek részt a műfaj nagyjainak előadásain.

A szabad ég alatt eltöltött esték népszerűsége a nyári hónapokban magától értetődő, azonban, ha ez kifinomult jazz zenével párosul, az élmény valóban egyedülálló. Ha a hangulathoz még egy sajátos helyszín elemei is hozzátesznek, akkor az élvezet tovább fokozható: a Vasúttörténeti Park családok által kedvelt látogatási úticélja most ezzel egészül ki, hiszen életre hívtak egy nyári jazz koncertsorozatot. A Nyáresti Jazz Express három, egész estés jazz-élménnyel várja látogatóit jól ismert fellépőivel. Zséda és a Kvartett nyitja a sort, garantálva a minőségi zenei szórakozást, majd Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert biztosítják a vendégek ellazulását és az igazi nyári, esti kikapcsolódást. A múltszázad Franciaországának hangulatában merülhet el mindenki, aki a vidám manouche swing stílus mellé teszi le a voksát, Edith Piaf sanzonok és más francia és angol, valamint magyar nyelvű örökzöldek dallamait hallgatva.

A műfaj rajongóinak igazi csemegeként Fehér Adrienn Cserháti estje zárja a sort, a „Hamu és Gyémánt”. Ha a különleges helyszíni, és zenei élmény nem lenne elég, a Park gondoskodik a finom falatokról is: piknik kosarakkal, és válogatott, gasztronómiai ízélményekkel is készül. A dallamok mellé elfogyasztott krémek, olívabogyók, tapas-falatok és friss pékáruk méltó módon egészítik ki a kulturális élményt. A szabad ég alatt, plédeken ülve, finomságokkal felvértezve valódi kikapcsolódást nyújtanak a koncertek a rohanó hétköznapokból kiszakadni vágyó műkedvelőknek.

„Izgatottan vártuk, hogy a főváros új kulturális színfoltjaként elindíthassuk koncertsorozatunkat, melynek keretén belül ötvözzük a kifinomult zenei és gasztronómiai ízlés, és az új helyszín adta lehetőségek tárházát. A pihenés egy olyan formáját szeretnénk ezzel biztosítani, melynek részeként a Park otthont adhat új típusú élményeknek, megmutathatja egy másik arcát is. Mindig elkötelezettek voltunk vendégeink kikapcsolódása iránt, és a minőségi élmény biztosítását ezúttal is szem előtt tartottuk.” - mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

A koncertsorozat dátumai:

- 07.25. vasárnap: Zséda és a Kvartett koncert

- 07.30. péntek: Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert

- 08.21. szombat: ’Hamu és Gyémánt’ - Fehér Adrienn Cserháti estje

| Forrás: hirtv.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek