Nyomtatás

Private Health Forum, 2021. október 5.

2021-06-28 773

A pandémia csak átmeneti megingást hozott a magánegészségügyben, és úgy tűnik, közép távon a privát szolgáltatók nyernek a járvány alatti, járvány utáni világban.

Az emberek egészségtudatossága fejlődik, mert a járvány miatt felértékelődött az egészség szerepe, az állami rendszerből több okból kifolyólag is jobban szorulnak ki a betegek (finanszírozás, hálapénz-kivezetés, ellátás-torlódások, várólista-hosszabbodás), a magánszolgáltatók palettája szélesedik, új fizetési konstrukciók érkeznek a piacra. Kérdés, hogy ebben a környezetben csak a nagy szolgáltatók nyerhetnek? Nekik milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a humánerőforrás-ellátottság, biztonsági intézkedések, betegmegtartás, digitalizáció, telemedicina terén? Közben a meglévő tulajdonosok elköteleződése nem csökken, és új befektetők is megjelennek a téren, milyen fejlesztési terveket szövögetnek a legnagyobb cégek? Ezekre a kérdésekre mutatunk válaszokat.

Időpont: 2021. október 5.
Helyszín: Marriott Hotel
További információk: portfolio.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek