Nyomtatás

Digitális iroda, 2021. március 25.

2021-03-16 358

Folyik ki a pénz és az idő a cégből? Akkor az irodai ügyvitelt sürgősen át kell szervezni! A gondot még tetézi, hogy az otthoni munkavégzés miatt alkalmatlanná váltak az eddig jól bevált irodai technológiák? Az adminisztrációs rendetlenség, dokumentumkezelés még nagyobb problémává vált.

A home office megmarad. Új, a munkatársak otthonaira is kiterjedt irodai térhez alkalmazkodó technológiákra van szükség, ahol a rendezettség uralkodik a nehezebb terep ellenére.
A digitális iroda piaca rohamosan alkalmazkodott a pandémia okozta új kihívásokra. A rugalmasságot, agilitást elváró igényekre kényelmes, költségeket csökkentő megoldások születtek, a digitalizáltság a cégek többségében rendkívüli méretekben megnőtt, s egyre inkább eluralkodik az irodai munka minden területén.

Várjuk a kis- és középvállalati döntéshozókat a napjainkban kikerülhetetlen feladat: a digitális iroda kiépítéséről, az új technológiákról és a költségeket csökkentő, biztonságot adó megoldásokról szóló élő videókonferenciára. Nagyon sok, azonnal hasznosítható, bevezethető gyakorlattal ismerkedhetnek meg előadóink segítségével.

Időpont: 2021. március 25.
Helyszín: Országos élő videókonferencia. (7 napig visszanézhető!)
További információk: ppkonferencia.hu

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek