Nyomtatás

Tíz euróért a fotelből bárkit a Mikulás falvába repít a Finnair

2020-12-09 442

"Szerettel üdvözöljük utasainkat az ünnepi időszakban a Mikulás hivatalos légitársasága, a Finnair fedélzetén!"

– ezzel a mondattal köszönti látogatóit és csábít mindenkit egy különleges téli utazásra a légicég weboldala, amely az idei karácsonyra nyolc járatot kínál a virtuális valóság (virtual reality, VR) segítségével.

December 25-től 30-ig ugyanis a Mikulás szülővárosába, Rovaniemibe repíti utasait a világ valósághű másolatát a számítógépes játékokban tökéletesen megjelenítő 3D-s grafikai program, az Unreal Engine segítségével.

A fedélzetre lépés tehát itt is csak virtuálisan történik meg, és szükség van hozzá egy mobiltelefonra vagy laptopra, amelyen bárki megélheti az első osztályú utazással járó kényelmet is. A virtuális repülőjegy ára 10 euró, de a légitársaság minden pénzt a UNICEF munkájának támogatására fordít, amelyet a Covid-miatt hátrányos helyzetbe került gyerekek között oszt majd szét.

finnair2

A Mikuláshoz tartó online utazás alatt a szervezők leginkább a VR-fejhallgató használatát javasolják, amelybe a mobiltelefont behelyezve még igazibbnak tűnik majd a nagyszakállúnál tett látogatás élménye.

A virtuális utakra ezen az oldalon lehet jegyet vásárolni>>

(forrás: travelo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek