Nyomtatás

Magyar Ízek Őszi Vására - 2020. szeptember 26-27.

2020-09-25 633

A vidék ízei a Vajdahunyad várban kóstolhatók szeptember 26-27-én a Magyar Ízek Őszi Vásárán, ahol ezúttal a füstölt termékeké lesz a főszerep. Ezen a hétvégén közel 40 kistermelő saját termékei kerülnek ki a pultokra.

A fesztivált szabadtéren rendezik meg. Fókuszban a füstölt termékek, így kiemelt figyelmet kapnak a húsok és a sajtok, de számos egyéb portéka, többek között sör- és borkínálat, mézek, édességek, pékáruk, gombakészítmények, lekvárok, szörpök, chiliszószok várják az érdeklődőket.

A kiállítók között olyan neves hazai kistermelőkkel találkozhatnak a vendégek, mint a Pap Kolbászműhely, az “Ízek a vadászházból”, a Delibox, az Agria Kézműves Sajtműhely, az Egri Margaréta Sajt, a Sajtmágus, a Dörgicsei Levendula Major, a Herbatea Manufaktúra, a Kései Pincze Tokaj, a Polgár Pince Villán, a Csalló Pálinka Manufaktúra, a Chili Hungária, a Kürcsi® Őskalács és a Szamos Marcipán.

A belépés ingyenes.

Helyszín: Budapest, Vajdahunyad vár
Időpont: 2020. szeptember 26-27.
Információ: magyarizek.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek