Nyomtatás

Kerekdomb Fesztivál, 2020. szeptember 17-20.

2020-09-16 543

A Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál.

Egy olyan hiánypótló közösségi esemény, amely összművészeti, turisztikai és borélményt nyújt, s teszi mindezt magas színvonalon, a falunapokon és szüreti vigasságokon messze túlmutató minőségi programkínálattal, az összművészetiséget és helyi értékek megőrzésének gondolatát középpontba állítva.

A Kerekdomb Fesztivál az egyre színvonalasabb programkínálatával két év alatt a többszörösére növelte látogatóinak számát. A fesztiválon 2018-ban a haza könnyűzenei paletta legnépszerűbb fellépői közül válogatta össze a Vincellér Ház udvarán kialakított nagyszínpadán, miközben színvonalas jazz és blues programjai mellett az irodalmi, színházi és gyermekprogramok is helyet kaptak. A programok mellett természetesen a borélmény is nagy hangsúlyt kap, néhány pince már koncertekkel színesítette a hangulatot.

Időpont: 2020. szeptember 17-20.
Helyszín: Tállya
További információk: kerekdombfeszt.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek