Nyomtatás

Property Market RELOADED, 2020. szeptember 10.

2020-06-22 987

Talán még senki sem látja pontosan mekkora pusztítást okoz majd a koranvírus miatti gazdasági visszaesés (leállás) a világban, és azon belül az egyes iparágakban. Abban viszont már most biztosak lehetünk, hogy nem ugyanazt a világot fogjuk élni, mint 2020 márciusa előtt.

Megváltozik rengeteg minden körülöttünk. Ha valakit, akkor az ingatlanszektort minden elemében érinteni fogja az újjá alakuló világ. Valaki veszít, valaki nyer, átalakulnak az igények, a szokások, a működések, előtérbe kerül a digitalizáció, a hatékonyság, a kiszámíthatóság, a biztonság, és számtalan egyéb szempont.

A kritikus időkben a sikeres céget az különbözteti meg a sikertelentől, hogy a változásokat nem elszenvedi, hanem elsőként alkalmazkodik hozzájuk és maga is alakítja! Ezen az eseményen azok az ingatlanos cégek vesznek részt, akik a koronavírus utáni világot nem lekövetni, hanem kézbe venni és irányítani akarják és fogják.

Találkozzunk (végre) újra, osszuk meg a legfontosabb tapasztalatokat egymással, és közösen építsük újjá, a megváltozott világban, a jövő ingatlanpiacát és Budapestjét!

Időpont: 2020. szeptember 10.
Helyszín: New York Palace Budapest
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek