Nyomtatás

Hétvégéig tart még a különleges fesztivál

2020-05-21 634

Márciusban kezdték, és most, a korlátozások lazításával zárják le a szervezők a Maradj Otthon! Fesztivált.

„Ahogy lassan feloldották a korlátozásokat, úgy döntöttünk, elbúcsúzunk tőletek” – írták Facebook-oldalukra a Maradj Otthon! Fesztivál szervezői vasárnap. A kezdeményezés március 21-én indult útjára a magyarországi veszélyhelyzet kihirdetése után, mikor már sejthető volt, hogy az idei fesztiválszezon is veszélybe kerül a koronavírus-járvány miatt. Az elmúlt két hónapban rengeteg – elsősorban könnyűzenei – tartalmakkal jelentkeztek, voltak otthoni koncertek, kihívások, irodalmi bejelentkezések, háttérbeszélgetések, de még reggeli torna és főzőműsor is.

A búcsú bejelentését közlő posztban megírták, hogy az utolsó héten lesz még élő DJ-szolgáltatás, lesz újabb Majdnem Híres Rocksulis beszélgetés (szerdán 15 órától), valamint Cloud 9+- és ŽAGAR-koncert is. A reggeli jóga és karanténtesi továbbra is futnak. A záró napon, szombaton virtuálisan lehet találkozni a korábbi felolvasókkal, lesz Divat PLACC bejelentkezés is.

(Forrás: origo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek