Nyomtatás

Hétvégére kinyit a Lupa Beach

2020-05-21 831

Miután a héten a fővárosban és környékén is újraindulhatott az élet, május 22-től nyílik Budapest tengerpartja, a Lupa Beach.

„A külföldi nyaralások lehetősége még meglehetősen bizonytalan, de azok számára, akik a távoli tengerpartok nyújtotta élményekre és környezetre vágynak, már elérhető alternatívát nyújt a Lupa Beach”, mondja Gerendai Károly, Budapest tengerpartjának megálmodója.

"Sokan mondogatták az elmúlt években, hogy túl magasra raktam a Lupával a lécet, mert aki ilyen minőségre és környezetre vágyik, az inkább elutazik valahová külföldre, az átlag magyar igényeinek meg tökéletesen megfelel a Balaton is”, teszi hozzá. “Azonban eddig is azt érzékeltük, hogy évről évre többen vannak, akik igénylik és értékelik a változatos, minőségi szolgáltatásokat, ugyanúgy, mint a pálmafás tengerpartot idéző helyszínt, főleg úgy, hogy az áraink versenyképesek az alacsonyabb színvonalú hazai versenytársainkkal. Most viszont egy új helyzetet teremt, hogy sokan nem tudnak azok közül sem elutazni, akik eddig nem jártak a Lupán, ezért az új reklámkampánnyal őket is szeretnék megszólítani.

„A beach sportok szerelmesei, a profi strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda pályákat vehetik igénybe, a vízen pedig lehet SUP-ozni, wind- és kiteszörfözni, vitorlázni vagy akár búvárkodni, de itt működik Európa egyik legnívósabb wakeboard centruma, a Lupa Wake is”, sorolja a lehetőségeket a tulajdonos, megemlítve, hogy egyelőre a tó körül található két strand közül még csak a Lupa Beach nyit ki május 22-én.

A korábban Öböl Strand néven megismert rész is hamarosan nyílik majd, immár Dürer Öböl néven, alaposan megújulva.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek