Nyomtatás

Elmarad!!! Szolnoki Országos Vasútmodell Kiállítás, 2020. március 13-15.

2020-03-03 919

Sajnálattal értesítjük látogatóinkat, hogy a 9. Szolnoki Országos Vasútmodell Kiállítás a fennálló egészségügyi helyzetre tekintettel Szolnoki Megyei Jogú Város Önkormányzata döntése alapján elmarad!

Csodáld meg az RC kamion és nehézgép modellek élő bemutatóját, izgulj a helyszíni online interaktív játékokon, szórakozz egész nap a 9. Szolnoki Országos Vasútmodell kiállításon!

Az ünnepi hétvégén 3 napos családi élménnyel várunk!

Újra gyermek lehetsz, átélheted a játék és a nosztalgia örömét. Megmutathatod csemetédnek, unokádnak, milyen volt a közel- és régmúlt vasúti közlekedése, mennyi meglepetést és csodát rejtenek a nagy műgonddal elkészített terepasztalok.

Legsikeresebb rendezvényeink egyike a Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállítás.

Kiállítóink idén is megépítik a varázslatos tájakat, hidakat, alagutakat, az összesen 400 méter hosszú sínpályát. Három napon át pöfögnek a múlt század mozdonyai, száguldanak a legmodernebb szerelvények.

ÚJDONSÁGOK:

  • Újdonságaink között felfedezheted az RC modell kamionokat, nehézgépeket, amik valósághűen működnek, szállítanak, építenek.
  • A megújult mini vasútvonalak mellett a vadonatúj Zebegény állomást bemutató terepasztalt is megcsodálhatod.
  • Csak itt láthatod a téli olasz várost, a teljesen átépített Lego pályaudvart, 2020-as termékeivel érkezik a Viesmann szakmai képviselete.
  • Ha eddig csak ámultál az origami készítők fantasztikus kézügyességén, most rajtad a sor, próbáld ki magad!

Érkezés előtt töltsd fel jól a mobilod, legyen rajta tárhely bőven a csodás fotóknak, videóknak! Telefonoddal extra tartalmakat is elérsz majd: játékokat, videókat, leírásokat, vasúttörténeti érdekességeket.

Időpont: 2020. március13-15.
Helyszín: Aba-Novák Agóra
További információk: agoraszolnok.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek