Nyomtatás

Visszatér a ’60-as évek kedvenc frizurája: szupernőies az idei trend

2020-02-21 959

Ismét hódít a '60-as évek egyik nőies, elegáns frizurája. Csinos, és nagyon egyszerű elkészíteni

Minden évben számos retró trend tér vissza az éppen aktuális kedvencek közé. És ez nem csupán a ruhák, hanem a frizurák terén is így van.

Idén például a ’70-es és a ’90-es éveket idéző, tépett, kócos és bohém shag vágás újra hódít, de egy sokkal kifinomultabb, elegánsabb fazon is előtérbe kerül.

harm

Újra divatos a ’60-as évek kedvenc frizurája

A ’60-as évek hajtrendjeit kétségkívül a nőies, erőt, magabiztosságot, mégis romantikus bájt kölcsönző, kifelé szárított, vállig érő frizura határozta meg. Többek között a gyönyörű Jackie Kennedy Onassis és a csodás Mary Tyler Moore is ilyen fazonnal hódított: a férfiak rajongtak érte, a nők pedig egytől egyig ilyenre vágytak. És bár a legtöbben azt hitték, hogy a sikkes vágásnak akkor végleg le is áldozott, nagyon úgy tűnik, hogy ez nem így van.

jackieMary Tyler Moore és Jackie Kennedy

Először a kifutókon jelent meg ismét a fazon egy kissé modernebb köntösben, az elmúlt hetekben, hónapokban pedig egyre több híresség és blogger pózolt hasonlóval. A frizura legfőbb jellemzője, hogy a hajat egyenesre, simára formázzák, a végét pedig erőteljesen és határozottan kifelé, felfelé szárítják. A legjobban vállig érő hajból mutat, és a sztárok lófarokkal vagy frufruval igyekeztek még különlegesebbé tenni.

A legnagyobb előnye, hogy szupernőies, és mindenkinek bájos, mégis határozott külsőt kölcsönöz. Egyáltalán nem nehéz megvalósítani, csupán egy körkefére van hozzá szükség a szárításnál. Egyszerűen, bármiféle csat vagy hajgumi nélkül is remekül fest, de könnyen fel is dobhatod ezekkel.

A fazon könnyen elkészíthető, nem igényel túl sok időt, mégis csinos, elegáns és nőies. Akár egy elegánsabb eseményre, akár egy randevúra tökéletes választás, de a hétköznapokban is jól megállja a helyét. És bár a legtöbben long bobbal valósítják meg, hosszabb hajból is nagyon jól mutat.

Forrás: femina.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek