Nyomtatás

Magyar ingatlanfejlesztések mutatkoznak be Cannes-ban

2020-02-17 981

Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán a MIPIM-en, ahol az érdeklődők állami és a magán beruházásokat is megismerhetik.

Magyarország arculatát markánsan meghatározó projektekkel, a magánfejlesztések mellett rekordarányú állami beruházással mutatkozik be hazánk a világ egyik legrangosabb ingatlanfejlesztési szakkiállításán, a MIPIM-en Cannes-ban, március 10-13. között.

Az expó jó alkalom arra, hogy az ország ismertesse az Európában ismét dobogós helyet biztosító, 5 százalék körüli gazdasági növekedés egyik hajtóerejét adó ingatlanfejlesztési projekteket a több mint 100 országból érkező érdeklődőknek.

innohazzMagyar Innováció Háza

A befektetők számára stabil és magas megtérülést biztosító, gyorsan bővülő, és még mindig jelentős potenciállal rendelkező magyar piacnak köszönhetően évről évre nő az érdeklődés a nemzetközi kiállításokon a folyamatban lévő és tervezett fejlesztések iránt.

A nemzetközi seregszemlén Magyarország tovább erősítheti pozícióját a befektetésekért folytatott küzdelemben, amelynek eddigi eredményességét mutatja az is, hogy tavaly rekordot döntött az országba érkező beruházások mértéke. A beruházások összességén belül huszonhat százalékos az állami beruházások aránya, amivel toronymagasan vezetjük az uniós rangsort.

A Magyarország-Budapest-stand szervezői – a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), a Budapest Fejlesztési Központ (BFK), az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és a Liget Budapest Projekt – ötmilliárd eurós magyarországi fejlesztést mutatnak be. Az ország tőkevonzó képességét a kiemelt kormányzati fejlesztések és világszínvonalú magánberuházások, a Budapesten, Debrecenben, Szegeden és Miskolcon zajló fejlesztések tükrözik.

puskasaPuskás Aréna

Kiemelt nemzetközi figyelem irányul a magyar piacra, ugyanis az elmúlt két év kiemelkedő gazdasági teljesítménye után továbbra is az uniós átlag felett bővül a magyar gazdaság, az ingatlanfejlesztési piac idén a tavalyinál is jobb évet zárhat: az irodapiac dinamikus bővülése folytatódik és a szállodaépítések dinamikája is fennmarad, a turizmus továbbra is erőteljes bővülése mellett.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek