Nyomtatás

Esküvő Varázs Nyílt Nap és Kiállítás Tata, 2020. február 16.

2020-02-12 1387

Tata ékköve 2020. február 16-án egy varázslatos Nyílt Nap és Kiállítás keretében megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Barangold be a Pálma Rendezvényház és a Kristály Imperial Hotel**** impozáns rendezvénytereit, találkozz a hazai esküvői szolgáltatók krémjével!

Szerezz hasznos ötleteket a workshopokon vagy kóstold meg az ínycsiklandó esküvői menüsort!

A műemléki védettség alatt álló Pálma Rendezvényház és a szomszédságában magasodó Kristály Imperial Hotel**** minden, amire a házasulandó pároknak szüksége lehet. Elegáns, sokszínű, természetközeli, de mindenek előtt könnyedén megközelíthető, így nem csoda, hogy a távolabbról érkezők is megcsodálják szépségeit és egyöntetűen bólintanak: Itt akarnak esküdni!

Ahhoz, hogy átérezd azt a fajta varázst, amit Tata ékköve nyújt, ne hagyd ki a vissza nem térő alkalmat, hogy részt vegyél az Esküvő Varázs 2020 esküvői kiállítás és nyílt napon február 16-án, ahol mindent megtalálsz, ami az esküvőszervezéshez kell, körbejárhatod a grandiózus rendezvénytereket, ötleteket gyűjthetsz a nagy napodhoz és izgalmas workshopokon kamatoztathatod tudásod!

Részletek itt: Esküvő Varázs Nyílt Nap és Kiállítás Tata

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek