Nyomtatás

Menyasszonyi Börze Tavasz, 2020. február 23.

2020-02-12 674

2020 tavaszán újra itt a Menyasszonyi Börze, ahol kizárólag magánszemélyek (immár feleségek, barátnőik stb) hozzák el esküvői ruháikat, menyecske, koszorúslány ruhákat, megmaradt kellékeiket, cipőket, ékszereket, hogy gazdára találjanak még esküvőre készülő menyasszonyainknál!

Gyertek válogassatok a kincsek között, találjátok meg álmaitok ruháját vagy épp párotok ceremónia mellényét, öltönyét stb. RUHAPRÓBÁRA helyet biztosítunk!

A Sweet Wedding kiállítás ugyanekkor látogatható így egyszerre akár a szolgáltatóitokat is megtalálhatjátok az esküvőre! Belépődíj 500 Ft, mely a Börze és a Kiállítás területén is levásárolható helyben vásárolható termékekre (kivéve büfé). Aki már túl van a Nagy Napon és szeretné elhozni esküvőjéről megmaradt ruháit, kellékeit, 3000 Ft-ért tud asztalt foglalni. Érdeklődjetek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen még szabad helyeinkről.

Időpont: 2020. február 23.
Helyszín: Dürer Rendezvényház, Ajtósi Dürer sor 19-21, Budapest, 1146
További információ: www.facebook.com

(Esküvő Világ)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek