Nyomtatás

VR Dinó Pizsamaparti, 2020. február 29 - március 1.

2020-02-10 581

A résztvevő gyerekek a dinoszaurusz-kutatás módszereit alkalmazva ismernek meg egy-egy fajt. Csontok, lábnyomok és mai párhuzamok alapján kell felfedezni és bemutatni, hogy hogyan élhetett az adott faj - akár alternatív ötletet is beemelve.

Javasolt életkor: 8-13 év

A gyerekeket csapatépítő játékok után csoportokra bontjuk (kb 5 csoport), hogy ezután így dolgozzanak egész este. Minden csoport kap egy kutatandó dinót, összegyűjtik, és fajok szerint szétszortírozzák az egyes fajokhoz tartozó nyomokat, és több kis csoportban választ adnak a dinoszauruszokkal kapcsolatos legizgalmasabb kérdésekre.

A játék elején a sötétben, zseblámpával fedezik fel a terepet, térképezik fel a valódi, állati maradványokat és válnak egy egész estére igazi paleontológussá!

A csoporttagok mindannyian kapnak egy-egy önálló feladatot: mérés, térkép vizsgálata/készítése, rajzolás, csapat összefogása, lakóhely tervezése, ételbeszerzés felelőse. Így minden gyermek egyaránt megélheti az aktív felfedezés élményét. Feladatuk egy új, sikeres expedíció megtervezése és bemutatása lesz.

A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, ahol a gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

Időpont: 2020. február 29 - március 1.
Helyszín:
VR Vidámpark
További információk:
facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek