Nyomtatás

11. KávéBár Bazár - 2020. február 8-9.

2020-02-07 918

Február 8-9-én rendezzük a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményét, a tizenegyedik KávéBár Bazárt, melynek a Millenáris Park B csarnoka ad otthont.

A látogatók a belépőjegy megvásárlásával 50 kiállító termékeit; kávékat, borokat, söröket, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. A belépő mellé egy újrahasznosított Boomerang Cupshare kávéspohár is jár a korlátlan kóstolásokhoz, és BWT tisztított víz is ingyenesen rendelkezésre áll a hidratáláshoz.

A két nap során számos program várjuk vendégeinket, s több szakmai bajnokság is zajlik.

Nemcsak a profik részére lesznek megmérettetések, szombaton rendezik a „civil” kávésok országos versenyét, a Magyar Amatőr Barista Bajnokságot, melyet a professzionális szabályok szerint bonyolítanak le. Velük egy időben lesz a Professional Cup Tasters Challenge verseny, vagyis a kávékóstolók megmérettetése. Szombat délután a Latte Art Bar pultjában készülnek majd a legszebben öntött tejhabok, amiket az amatőr baristák készítenek, s a közönség szavazhatja meg a nyertest, aki egy profi kávégéppel lehet gazdagabb.

Vasárnap a bárosok is megmérkőzhetnek a pult mögött, a Stay Woke Cocktail Competition verseny indulónak kreatív, élénkítő koktélokat kell készíteniük. Előtte a BárBeszéd Konferencia zajlik a hazai bárvilág nagyágyúival. A szakmát és a fogyasztókat egyaránt várjuk Budapest legnagyobb kávébárjába, ahol a kóstolások mellett vásárlásra is lehetőség nyílik, sőt idén már KávéBár Shop is nyílik a regisztrációs pult mellett.

A kísérőprogramok során olyan témák kerülnek elő, mint a karrierépítés, karrierváltás, a fenntarthatóság és környezetvédelem a kávépiacon, hazai és nemzetközi üzleti trendek, illetve lesz vállalkozói fórum leendő kávézó-tulajdonosoknak Sztorik a kávézóból címmel. Idén is érdemes időben beülni a korlátozott létszámú vezetett kóstolókra, melynek során különleges, prémium párlatok, pezsgők, borok és teák is kerülnek a csészékbe, poharakba. Japán szakéktól a spanyol vörösökön át az érlelt rumokig, valamint japán és kínai teákig  limitált, csúcskategóriás tételeket kóstolhatunk, és jó hír, hogy bővített gasztro-választékkal is készülünk!

Rendezvényeinkre történő jegy vásárlásával a látogató  elfogadja, hogy rendezvényeink egész területén, illetve az előadótermekben kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen látogatói minőségében bármely látogató feltűnhet, de a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet sem a rendezvény helyszínével, sem a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel, illetve a felvételt bármely más érvényes jogcímen felhasználókkal szemben.

Időpont: 2020. február 8-9.
Helyszín: Millenáris Park
További információ: kavebar.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek