Nyomtatás

Irány az Európai Unió piaca! - 2020. február 27.

2020-02-04 591

Elbizonytalanodtunk a számunkra legjobb piac gondjai miatt? Ne tegyük! Az üzleti szektor szereplői számára még mindig magasan a legjobb piacnövelési lehetőség nagy családunkban, az Európai Unióban van.

400 millió minőségi fogyasztó, tőkeerős befektetők, üzleti biztonságot adó üzleti partnerek, megrendelők. És még közel is vannak. A magyar gazdaságnak is meghatározó szereplői az európai befektetők, megrendelőink többsége.

De Németország gazdasága tényleg recesszióban van. Nagy-Britannia szabályozott Brexittel ugyan, de kilép az Unióból. A húzóágazatok leépítésekbe kezdtek. Lassul a növekedés üteme mindenhol, s ez várhatóan a következő években is folytatódik. Ráadásul az EU 2021-ben induló költségvetési ciklusában várhatóan kevesebb támogatás jut a hazai kkv-knak.

Merre mozduljunk? Hol vannak, mely országokban, ágazatokban, piaci terjeszkedésre, piacszerzésre nyerő lehetőségek? Hová menjünk a kedvezőbb működési, adózási, jogi körülményekért? Sok jó hely van még!

Időpont: 2020. február 27. 9.30–16.30
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet
További információk: piacesprofit.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek