Nyomtatás

Vegan Sunday Market, 2020. január 19.

2020-01-16 508

VEGAN SUNDAY MARKET, a közösségi vegán piac január 19-én az Anker'tben. A hagyományt folytatva január 19-én megszervezik a következő Vegan Sunday Marketet, amely Magyarország egyetlen közösségi vegán piaca.

A piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével készülnek, amely tovább mutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.

Várnak minden olyan érdeklődőt, akiket a konyhai alapanyagokon, finom ételeken, italokon, CF termékeken és egyéb kézműves mity-mütyökön kívül, a következő programok és közösségi élménylehetőségek is érdekelnek:

PROGRAMOK
MAVEG - Magyar Vegán Egyesület előadói tér
11:00 Veganuary, a világméretű mozgalom - A Nyers Séf előadása
12:00 Allergia, cukorbetegség és elhízás a vegán életmód tükrében
13:00 Van-e élet a szejtán után? - Kovács Zoltán séf előadása
14:15 Vegán étrend és a Tudatosság II -előadás a Vegan Sunday Marketen

A programok között és közben vásárolni is lehet majd: sütéshez előkészített grillkolbászokat; vegán sajtkülönlegességeket; sütiket; szendvicseket; süsd magad finomságokat; chili szószokat; kézműves vegán szappanokat, krémeket és tisztálkodószereket; zerowaste termékeket, aszalt gyümölcsös tömböket; magvas szeleteket; vegán bonbonokat; hambit; nyers süteményeket és szeleteket; finom szörpöket; smoothie-kat; sós előételeket; kenegetős és tunkolós finomságokat; valamint nápolyi pizzát, természetesen mindent vegánul.

A rendezvény gyerek- és kutyabarát.

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 33. (Anker't)
Dátum: 2020.01.19.
Nyitvatartás: 10:00 - 18:00
Belépő: HELLÓ! 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek