Nyomtatás

Biztosítás, 2020. március 5.

2020-01-09 881

Miközben a vagyon- és felelősségbiztosítások piaca dinamikusa növekszik Magyarországon, az életbiztosítások esetében már vegyesebb a kép.

A Magyar Nemzeti Bank és a kormány tervei azt sejtetik, hogy részben erre is reagálva új öngondoskodási formák megjelenése várható a magyar piacon. A lakásbiztosítások területén már lépett is a felügyelet: megérkezett a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás, amely a lakossági vagyonbiztosítások területére hozhat változásokat. Egyre erőteljesebben dörömbölnek az insurtech és bigtech cégek is a biztosítók ajtaján, a megjelenésük által támasztott kihívások és a biztosítók informatikai újításai is kiemelt témáját képezik rendezvényünknek.

A Portfolio hagyományainak megfelelően érdekes panelbeszélgetések, előadások és networking lehetőségek biztosítják kora tavaszi Biztosítás 2020 konferenciánk közönségének, hogy megvitassa a jövő üzleti lehetőségeit és kockázatait a fent említett témákban, területeken. A biztosítók mellett a biztosításközvetítők és jogi, tanácsadói partnerek, IT-cégek, más beszállítók számára is érdekesek lehetnek a rendezvényen elhangzó információk. A biztosítási szektor átalakulóban van, ennek megfelelően konferenciánkon is igyekszünk újdonságokkal szolgálni, ami a témákat és azok feldolgozásának módját illeti.

Időpont: 2020. március 5.
Helyszín: Hilton Hotel Budapest, Vár
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek