Nyomtatás

100 kiállító a SeniorPlus Expón, 2019, december 6-7.

2019-12-02 886

A tíz éven át sikeres Nyugdíjas Expo idén megújulva, SeniorPlus Expo néven várja a látogatókat a Feszt-House Kft. szervezésében december 6-án és 7-én a budapesti BOK (volt SYMA) Rendezvényközpontban.

Horváth Krisztina ügyvezető igazgató, az expo egyik alapítója és háziasszonya az eseményt beharangozó tájékoztatón elmondta: a tizenegyedik rendezvényre több mint száz kiállító jelentkezett, lesz termelői piac, termékújdonságok, üdülési ajánlatok, idősbarát szolgáltatások, non-stop árubemutatók és egyéb programok is.

Ez a kör egyébként nemcsak a hazai, de a nemzetközi turizmusnak is a fókuszában áll.

Mivel az idősebb korosztály gyalogosként és a közlekedési eszközök használójaként is a kiemelten veszélyeztetett körhöz tartozik, örömmel fogadták, hogy idén az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) is a SeniorPlus Expo mellé állt, balesetmegelőzési gyakorlataikkal segítik az idősebbek tudatosabb, óvatosabb közlekedését.

seniorA kiállításon többek között üdülési ajánlatok, idősbarát szolgáltatások, termelői piac, termékújdonságok, árubemutatók és egyéb programok várják az érdeklődőket

A kiállítók belföldi és külföldi utazásokat, kirándulásokat, színházi és koncerteket is kínálnak.

Idén is széles választékkal vonulnak fel az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek.

Felvilágosítást és tanácsokat kaphatnak a természetes és alternatív gyógymódok legnevesebb képviselőitől, termékekkel és tanácsadással szolgálnak a betegségek megelőzéséhez is.

Az expo hagyományos szolgáltatása a Szűrőkamion, amely ezúttal is a helyszínen várja az ingyenes állapotfelmérésre jelentkezőket. Seniorplus Évkönyv 2020 címmel jelenik meg az idősek mindentudó kézikönyve, rovatai átfogják az aktív időskor minden területét a gasztronómiától az életmódon át a testi-lelki egészségig, a kultúrától a tudományig.

Az esemény díszvendége Hajdúszoboszló lesz, az érdeklődők mindent megtudhatnak a fürdőváros szálláshelyeiről, és turisztikai érdekességeiről.

Tavaly a kiállításnak csaknem 15 000 látogatója volt, idén is legalább ekkora érdeklődést várnak.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek