Nyomtatás

ÚJ időpontban! Utazás Kiállítás, 2022. március 3-6.

2020-11-16 5176

Magyarország első számú turisztikai vására, a 2022-ben 44. alkalommal megrendezésre kerülő Utazás kiállítás számos újdonsággal, fejlesztéssel jelent meg 2019-ben, amelyek a jövőben is formálják az eseményt.

A rendezvény középpontjába az élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatása kerül.

Köszönjük kiállítóink és látogatóink részvételét, mellyel hozzájárultak a 2020-as Utazás kiállítás és Karaván Szalon sikeréhez. Külön köszönjük, hogy az idei kiállítást érintő egyedi kihívások között is kitartottak mellettünk! Bízunk benne, hogy részvételük beváltotta a hozzá fűzött reményeket!

Az Utazás kiállítás és Karaván Szalon 2020-ban is a szakma találkozóhelye, és az utazók éves ünnepe volt azok számára, akiknek a legfontosabb céljuk a személyes kapcsolat felvétele a kiállítókkal, a bel- és külföldi ajánlatok megismerése, valamint a kedvezményes ajánlatok felkutatása.

Egyidejű rendezvények:
Budapest Boat Show, Karaván Szalon, HTCC Afrika Expo és Vásár, Járatlan Utakon Fesztivál.

Ilyen volt a 42. Utazás Kiállítás:

Időpont: 2022. március 3-6.
Helyszín: Hungexpo
További információk: utazas.hungexpo.hu
 
(Esemény Menedzser)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek