Nyomtatás

Jótékonysági Mikulás Futás Miskolctapolcán, 2019. december 8.

2019-11-26 821

Az Avalon Park a Nomád Sport Alapítvánnyal karöltve immáron V. alkalommal rendezi meg a jótékonysági Mikulás Futást. Az erdei megmérettetésre december 8-án kerül sor az Avalon Parkot körülölelő bükki környezetben.

A jótékonysági futás minden évben nagy sikernek örvend. A tavalyi rendezvényen a zord, téli időjárás ellenére mintegy 200 fő kötötte össze a szabadtéri sportolás élményét a szívből jövő jótékonysággal. Az eseménnyel a szervezők célja a sportolási és versenyzési lehetőség megteremtésén, valamint a futás népszerűsítésén túl nem más, mint a Nomád Terepfutó Suli támogatása, akik a befolyt összeget az iskola diákjainak felszerelésére, a versenyekre való utazásukra, valamint terembérleti díjakra fordítják.

Mikulás Futás 2 2

A december 8-i versenyen a lelkes sportolni vágyók Miskolctapolcán, az Avalon Park felső bejáratánál rajtolnak, majd ide is érkeznek vissza. A résztvevők két táv közül választhatnak: a kisebbek egy rövidebb 2 km-es szakaszon haladhatnak végig, míg a terepfutás kedvelői a 8 km-es távot teljesíthetik. A Mikulás Futáson korcsoportonként és nemenként is díjazzák a dobogós helyezést elérő versenyzőket, minden kategória első fiú és lány helyezettje Avalon Park, míg a második és harmadik helyezettek Nomád Sport ajándékcsomagot kapnak. A megmérettetés a hagyományoknak megfelelően idén is Mikulás sapkában történik, melyet ezt követően minden résztvevő sportoló megtarthat emlékbe.

További információ:
A Mikulás Futásra nevezési díj nincs, viszont adományokat szívesen fogadnak a szervezők – ez a gyermek futam esetében minimum 1000 Ft, a felnőttek esetében pedig 3000 Ft, de természetesen nagyobb összegű adományok befizetésére is van lehetőség.

Előnevezés a nomadsportalapitvany.hu/v-avalon-nomad-jotekonysagi-mikulas-futas linkre kattintva, vagy a helyszínen 10:30-ig lehetséges. Bővebb információ az V. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás futásról az avalonpark.hu/aktualitasok/v-avalon-nomad-mikulas-futas oldalon olvasható, az esetlegesen felmerülő kérdéseket pedig Zámbori Zoltán várja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36-30/429-99-16-es telefonszámon.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek