Nyomtatás

Illusztris ügyvédi iroda költözött a Palazzo Hunyadi épületébe

2019-12-03 1211

KNP LAW Nagy Koppány Lencs & Partners elfoglalta legújabb székhelyét, és az elmúlt hetekben beköltözött a Palazzo Hunyadi épületébe.

Az illusztris ügyvédi iroda 513 négyzetméteres bérleményével az épület egyedüli és 100%-os bérlője. A Palazzo Hunyadi az OPTINVEST Zrt, tulajdonában áll, a tervezési feladatokat a Pyxis Nautica Design & Build, míg a bérbeadást a Colliers International nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég látta el.

Hunyadi 1

A modern irodaépület a városközpontban, a budai vár lábánál helyezkedik el. A Palazzo Hunyadi felújítása során kiemelt figyelmet szenteltek az építészeti megoldásoknak, a sok természetes fény és az ennek köszönhető első emeleti nyitott zöldterasz, valamint a kialakított prémium irodaterület mind az új bérlő kényelmét szolgálják. A koncepció és a design egyesíti az épület 150 éves múltját és új bérlőjének köszönhető fiatalos lendületet egy exklúzív irodaterületen.

Hunyadi 2

Az új irodánk nagy segítség lesz számunkra abban, hogy kiemelkedő színvonalú jogi tanácsadást nyújthassunk Ügyfeleink számára, illetve lehetőséget ad cégünk további bővítésére is”

– mondta Nagy Koppány Kornélia, a KNP LAW Nagy Koppány Lencs & Partners ügyvezető partnere.

Hunyadi 4
(Forrás: Colliers International)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek