Nyomtatás

Mesés LEGO programok a hétvégén, 2019. november 23-24.

2019-11-21 1415

Vesd bele magad a kockák kreatív világába november 23-án és 24-én az Allee Bevásárlóközpontban!

A kockák ezúttal a mesék és filmek világát elevenítik meg a hétvégi programon, ahol a LEGO® Star Wars™ és a LEGO® Jégvarázs 2 kapja a főszerepet. Ez a két nap garantáltan izgalmas kalandokat tartogat fiúknak, lányoknak, kicsiknek és nagyoknak is.

A Star Wars rajongók közös erővel válhatnak okleveles mesterépítővé, hiszen várja őket a hatalmas mozaikfal, ahol az apró darabokból a Birodalmi Csillagromboló képe tűnik majd fel. A részvételt elismerő oklevelet természetesen mindenki hazaviheti majd, hogy mindig büszkén emlékezzen vissza a mozaiképítésre.

A téliesebb kalandokat kedvelőket pedig a Jégvarázs karakterei várják. A mesehősök ezúttal LEGO kockákból kirakva kelnek életre, akiket megépítve már készülhetnek is a legmenőbb karácsonyi fotók!

LEGO Allee program 2

A karácsonyi hangulatot megidézve ezúttal jótékonysági program is várja a látogatókat. Akik a helyszínen megépített díszt megosztják a közösségi médiában, részeseivé válnak a Build to Give kampánynak, amely keretében a LEGO minden egyes kiposztolt kép után egy LEGO készletet adományoz rászoruló gyerekeknek.

A fenti programok mellett a LEGO hétvége számos vidám pillanatot és meglepetést tartogat. Ilyen például a kvízjáték, ahol szuper nyeremények találnak majd gazdára. Azok pedig, akik részt vesznek a közös építésen, a LEGO Store-ban vehetik át a nekik járó ajándékot, ahol ráadásul a LEGO® Star Wars™ és a LEGO® Jégvarázs 2 termékek 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Építésre fel, találkozzunk november 23-án szombaton és november 24-én a budapesti Allee Bevásárlóközpontban!

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek