Nyomtatás

Fotópályázattal ünnepli 30. jubileumát a Szegedi Vadaspark

2019-11-18 476

A Szegedi Vadaspark újra meghirdette évek óta sikeres fotópályázatát, aminek témája idén az intézmény harmincadik jubileuma.

A Szegedi Vadaspark harminc éve, 1989 májusában, gyermeknapon nyitotta meg hivatalosan is kapuját a nagyközönség előtt. A jubileumot változatos programsorozattal köszöntik, és a kerek évfordulóhoz kapcsolódóan egy fotópályázatot is meghirdettek – írja a zooszeged.hu.

oro

A pályázók bármit lefotózhatnak az állatkertben, benyújthatnak állatfotót, tájképet, vagy éppen látogatókat ábrázoló képeket – utóbbihoz természetesen a fotón szereplő személyek engedélye is szükséges.

Most is egy fődíjat és egy közönségdíjat osztanak majd ki. A pályázat november 15-én indult, a fényképek beadási határideje 2020. január 31.

A fotókat a Szegedi Vadaspark weboldalára kell feltölteni. A képekre a közönség február 14-éig szavazhat ugyancsak a weboldalon.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek