Nyomtatás

M-Square Hotelként nyílt meg a megújult Madách téri szálloda

2019-11-12 776

M-Square Hotel márkanéven, megújult belsővel, bővített szobakapacitással várja vendégeit az egykori Regency Suites Hotel a budapesti Madách téren.

A korábban 64 szobás szállodát 2019 tavaszán zárta be tulajdonosa és teljes körű felújítást követően ősszel nyitotta újra, immáron 71 szobával.

Wälder Gyula és társai vezetésével 1937–38 között épültek a Madách-házak és váltak azonnal a hazai art déco építészet ikonikus mementójává a belváros szívében. Az M-Square Hotel belsőépítészete így a Wälderék által kedvelt stílusjegyek előtt tiszteleg: formavilágában, dekorációjában visszahozza az art déco irányzatára jellemző motívumokat és mintákat.

m2

Az Accent Hotel Management által üzemeltetett szálloda azokat az utazókat célozza meg, akik a klasszikus és kényelmes stílust keresik központi, frekventált elhelyezkedéssel.

A legfelső szinten tágas szobákat alakítottak ki a kihasználatlan konferenciaterem átépítésével. Az itt található vendégszobák hatalmas teraszairól a Szent István-bazilika kupolájának panorámája tárul fel.

A hotel első emeletén családok vagy baráti társaságok számára ideális, több légterű, tágas lakosztályok épültek. A reggeliző területe fűthető télikerttel bővült, lekövetve ezáltal a megnövekedett szobakapacitásból eredő igényt az újabb ülőhelyekre.

m3

Az újranyitást követően az M-Square Hotel menedzsmentje magas átlagárak mellett is 80% feletti kihasználtságot prognosztizál. Bíznak a kivételes lokációban, az újjávarázsolt belső terekben, valamint a továbbra is felfelé ívelő budapesti turisztikai keresletben.

A szálloda igazgatója változatlanul Hegedűs Dávid, aki a hotelt már a felújítás előtt is vezette, majd a munkálatok közben aktív szerepet vállalt a projekt menedzselésében.

Forrás: turizmus.com

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek