Nyomtatás

Használja a szavak mágikus erejét!, 2019. november 27.

2019-11-06 786

Az üzleti sikerhez elengedhetetlen, hogy a közvetíteni kívánt üzenetet, szolgáltatást a hallgatóság megértse, meg is jegyezze, és elhiggye, hogy a szakterületén Ön a legjobb!

A szavak ereje, a beszéd, az előadás módja, a hangsúly és a prezentáció felépítése a siker záloga. A workshopunkon olyan eszközökkel, ötletekkel gazdagodnak a résztvevők, amelyekkel élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá tehetnek bármilyen előadást, tárgyalást vagy értékesítési beszélgetést. Nagyobb önbizalmuk lesz, és a tanultakat a hétköznapi életben is jól hasznosíthatják, sőt akár vetített diasor nélkül is profi előadást tudnak majd tartani.

Az előadó János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista lesz. Aki már hallotta trénerünket előadni, az tudja, hogy az ő képzéseire kétszer is ajánlott elmenni.

„Ha minden előadás ilyen lenne, nem is akarnék hazamenni…”

A témákból:
■ figyelem fenntartása
■ száraz témák színesebbé tétele
■ „történetmesélés” használata
■ „Pitch”-bemutatók alkalmazása
■ hangsúly, hangszín, megfelelő szünettartás

Az Open Gates Hungary Kft. partnerei, ügyfelei, illetve az uzletihirszerzes.hu, az esemenymenedzser.hu, és a rendezvenyvilag.hu olvasói részére kedvezményes belépőket biztosítunk!

Biztosítsa helyét olvasói kedvezménnyel 22 500 Ft + áfa áron!

Egyéb kérdések:

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.
Tel./fax: + 36 1 872 2187 ■ Mobil: + 36 70 264 3146
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek