Nyomtatás

Nagy Esküvői Nyílt Nap - Az Esküvők Ünnepe - 2019. november 16.

2019-11-06 1217

Sok szeretettel várunk minden esküvőre készülő párt, esküvők iránt érdeklődő kedves vendéget és a szakma képviselőit november 16.-án szombaton a Lurdy Rendezvényközpontban a 6. Esküvők Ünnepére!

■ Menyasszonyi ruha bemutató ■ Ruhapróba ■ Több mint 70 kiállító szolgáltató ■ Tematikus előadások ■ Ingyenes belépés ■ Az első 150 regisztrált párnak ajándékcsomag ■ Nyereménysorsolás értékes nyereményekkel ■ Akciók, kedvezmények a helyszínen ■ Ajándék esküvői magazinok

Az Esküvők Ünnepét a Retroparty.hu (esküvői dj és élőzene) csapata alkotta meg 2014-ben. A cél az volt hogy egy valóban tartalmas rendezvényt hozzunk létre az esküvőre készülő pároknak. Szem előtt tartva a trendeket, és a mindenkori esküvő piac elvárásait. Ugyanakkor az esküvői szakma szereplőinek is rendezzük a Nyílt Napjainkat, ahol kapcsolatokat építhetnek és tapasztalatokat cserélhetnek egymással.

Időpont: 2019. november 16.
Helyszín: Lurdy Rendezvényközpont
További információk: facebook.com

(Esküvő Világ)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek