Nyomtatás

Több mint 70 gyár nyitja meg kapuit a Modern gyárak éjszakáján - 2019. november 15.

2019-10-29 658

Országszerte több mint 70 gyár nyitja meg kapuit a Modern gyárak éjszakáján, november 15-én - mondta a rendezvényt szervező Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára az M1 aktuális csatornán.

György László hozzátette: az érdeklődők a moderngyarakejszakaja.hu oldalon regisztrálhatnak az eseményre. A 73 gyár összesen hétezer látogatót fogad, de a helyek fele már az első héten elfogyott.

A rendezvény célja, hogy ismertessék meg a nagyvállalatok által használt technológiákat a magyar kis- és közepes vállalkozásokkal (kkv-k), dolgozóikkal és a fiatal, szakmát tanuló magyarokkal. A program által a vállalkozások tudatosíthatják saját értékeiket és megmutathatják magukat azoknak a potenciális munkavállalóknak, akikre a gazdaság növekedésével különösen nagy igényük van.

A Modern gyárak éjszakájának a szemléletformálás is célja, az, hogy az emberek megértsék, hogy a mesterséges intelligencia nem kiváltja az embert, hanem segít pontosabban és gyorsabban végezni a munkát. A magyar gazdaság gyors növekedése szempontjából nagyon fontos, hogy a munkavállalók tudatosítsák, hogy az új technológiákhoz új képességekre is szükségük van - magyarázta György László.

Forrás: realista.hu

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek