Nyomtatás

IPAR NAPJAI, 2020. október 19-22.

2020-10-12 5098

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

2019-ben a rendezvény iránt óriási volt az érdeklődés! 20 ország 562 vállalata foglalta le helyét, melyek közül 100 üzletági szereplő 100%-ban külföldi. A kiállítás-együttes sikerességére való tekintettel, újabb pavilon került megnyitásra, így 2019-ben már a D pavilont is megtöltötték a kiállítók az A, a G és az F pavilon mellett, hogy a látogatók ténylegesen átfogó képet kapjanak az ipari ágazatok jelenlegi kínálatáról, lehetőségeiről, jövőbeni fejlesztéseiről.

A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készültek, hogy megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat.

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2019-ben is kiemelt téma volt az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatták be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Időpont: 2020. október 19-22.
Helyszín: Hungexpo
További információk: iparnapjai.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek