Nyomtatás

Mitiszol? Fesztivál, 2019. november 16.

2019-10-24 961

A Mitiszol? Fesztivál, Magyarország és a régió egyedülálló, organikus, biodinamikus és natúr borkóstolója, mely idén novemberben, már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre!

A hagyományokat kicsit felforgatva és határainkat átlépve, mertünk nagyot álmodni. A Fesztivál minden szempontból rendhagyó lesz, hiszen új helyszínről, új arcokkal is jelentkezünk!
November 16-án szombaton, egy egész napra elfoglaljuk a Bálnát és olyan barátokkal állunk össze, akikkel még erősebben és hangosabban kiáltjuk mottónk: AZ VAGY AMIT MEGISZOL!
Természetesen a megszokott izgalmas borászaink most is jelen lesznek, hozzájuk csatlakozik meg számos olyan színes és figyelemre méltó birtok, akikkel még a Fesztivál keretein belül, korábban nem volt alkalmunk találkozni. Célunk egy, és közös, hogy minél szélesebb körbe jusson el a természetes és natúr borok filozófiája és élménye.

Időpont: 2019. november 16.
Helyszín: Budapest Bálna
Tovább információk: mitiszol.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek