Nyomtatás

Őszi szüneti programok a pákozdi Katonai Emlékparkban, 2019. október 28. - november 3.

2019-10-24 875

Változatos programokkal várja a családok apraját és nagyját az őszi szünetben a Katonai Emlékpark Pákozd.

A nemzeti emlékhelyként számon tartott Katonai Emlékpark meglátogatása során a magyar hadtörténelem egyes fejezeteit ismerhetik meg a látogatók 1848-tól napjainkig, amihez kapcsolódóan a szünetben a kiegészítő programoknak köszönhetően testközelből pillanthatnak bele a történelem egyes pillanataiba a gyerekekkel érkező családok.

pakozdics

A látogatáshoz az ingyenesen letölthető, egyedi KEMPP applikáció használatát ajánlják. Az applikáció az emlékpark külső bemutató pontjain GPS-koordináták segítségével hasznos információkkal látja el a látogatót, továbbá beltéren a kiállításokon bővebb tájékoztatás érhető el használatával. Segítségével különféle túrák és kvízkérdések során fedezhetik fel a Katonai Emlékparkot a vendégek.

pak

Egy kis ízelítő az október 28. és november 3. közötti programokból: lesz apródképző, szimulátoros légiharc-kiképzés, huszáros szórejtvény, útvonalkereső, fegyver szét- és összeszerelés.

Továbbo információk: kempp.hu

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek