Nyomtatás

JK Education EXPO - Budapest, 2019. október 27.

2019-10-24 994

Kezdd el beteljesíteni a jobb képzéssel kapcsolatos álmaidat. Gyere el a JK Edication EXPO börzére és ismerd meg az amerikai, kanadai és nagy-britanniai bentlakásos iskolák képviselőit. Ezen kívül ebben az évben ellátogatnak ide a külföldi egyetemek képviselői is!

• A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS MEGFIZETHETETLEN
Használd ki a lehetőséget, hogy személyesen „cseveghetsz“ olyan emberekkel, akik az adott iskolán dolgoznak, és szerezz első kézből való információkat. A külföldi iskolákról így többet fogsz megtudni, mint amit csak az interneten találsz.

• NEM FOGOD MAGAD ELVESZETTNEK ÉREZNI - MI MINDIG ITT VAGYUNK NEKED
A börzén mindent megtudsz, ami érdekelni fog. Nem vagy teljesen biztos az angol társalgásban? Ne kell félned. Mindenben segítünk és egész idő alatt a rendelkezésedre állunk.

• ISMERD MEG ÁLMAID ISKOLÁJÁT
Hogy álomiskola nem létezik? Meggyőzünk téged az ellenkezőjéről! Segítünk neked olyan középiskolát vagy egyetemet találni, amely pont rád van szabva. Válassz olyan programot, amely fejleszti majd a tehetséged és főleg érdekelni fog.

Időpont: 2019. október 27.
Helyszín: Sofitel Budapest Chain Bridge
További információk: facebook.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek