Nyomtatás

7. Caracalla Design Days, 2019. október 25.

2019-10-22 494

2019 októberében ismét a Bálnában nyitja meg kapuit a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás, a soorendben immár 7. Caracalla Design Days.

Az esemény újra lehetőséget teremt a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési- és design-márkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit. Ahogy 2013 óta minden évben, úgy ebben az évben is Bogár Róbert, az egyik legnevesebb hazai belsőépítész felel az egyedülálló vizuális élményt nyújtó enteriőr megálmodásáért.

A Caracalla Design Days az előző évek hagyományainak megfelelően idén otthont ad egy nemzetközi világmárka, az Atim magyarországi debütálásának.

Kiállító partnerek: Alape, Antrax, Atim, Axor, Bette, Bosch, Decor Classic'97, Dekton, Dornbracht, Duravit, Falper, Gessi, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Kaldewei, Kerakoll, Laufen, Ligne Roset, Riho, Sicis, Spa trend, Villeroy&Boch

Időpont: 2019. október 25.
Helyszín: Bálna Budapest
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek