Nyomtatás

Turisztikai startup cégeknek hirdet versenyt a UNWTO – videó

2019-10-18 765

Második alkalommal hirdet globális startup versenyt turisztikai szolgáltatók számára a UNWTO. November 15-ig lehet jelentkezni.

A turisztikai világszervezet olyan turisztikai szolgáltatók jelentkezését várja, akik innovatív megoldásokkal színesítik a piacot, és fenntartható, jövőbemutató projekteken dolgoznak (pl. okos szolgáltatások) – tájékoztatott a pályázatról a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány.

A győztes cégek világszínvonalú mentorálást, képzést és networking lehetőséget kapnak a világszervezettől. Természetesen ezek költségeinek nagy részét is az UNWTO vállalja.

A finalisták 2020. január 21-én Madridban mutatkozhatnak majd be.

A jelentkezési határidő november 15.

Az MTSZA emlékeztetett: az első verseny 3000 jelentkezőjéből a 20 középdöntős Budapesten mutatkozott be az UNWTO World Tourism Day rendezvényen 2018. szeptember 27-én nagy sikerrel, jó ötletekkel a világ minden tájáról.

A tavalyi győztes a Refundit lett. Az izraeli társaság egy olyan applikációt fejlesztett ki, amely az Európai Unió országaiba látogató turistáknak biztosít áfa-visszatérítési lehetőséget.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek