Nyomtatás

Megvan a következő Országos TDM Konferencia időpontja

2019-10-18 902

November 14–15-én, Körmenden rendezik meg a XXII. Országos TDM Konferenciát. A Vasi Hegyhát-Rábamente Turisztikai Egyesület és a Magyar TDM Szövetség közös szervezésében megvalósuló rendezvény fókuszában ezúttal a desztinációs szintű termékfejlesztés áll.

A várhatóan közel 100 turisztikai szakember értékes prezentációkat és használható megoldásokat hallhat neves külföldi és hazai előadóktól, kötetlen pódiumbeszélgetés keretei között ismerheti meg az egyes szakmai szervezetek véleményét, javaslatát, majd az útvonal mentén érintett TDM-szervezetek a Giro d’Italia kapcsán felmerülő lehetőségekben tudnak együtt gondolkodni a szervezőkkel – tudatta a Magyar TDM Szövetség.

A konferencia pénteki napján egy különleges csoportos coachingot szerveznek a korábban az "Év Coach"-ának is megválasztott Ludvigh Károly közreműködésével. A kreatív műhelyt ezúttal „Jó és rossz példákból IS építkezünk” címmel rendezik meg, a szakmai fejlődés mellett az önismeret aspektusait is szem előtt tartva.

Forrás: turizmus.com

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek