Nyomtatás

CONTACT 2019 - Ügyfélszolgálati és HR konferencia - 2019. november 6 - 8.

2019-10-10 1120

CONTACT a régió egyetlen és egyben legnagyobb ügyfélszolgálati konferenciája. Összefogja a teljes ügyfélszolgálati szakmát, szponzorokat és előadókat.

A korábbi évek konferenciáira építve, de új formában, bővebb tematikával, nemzetközi cégek részvételével valósul meg a konferencia. 

CONTACT a hagyományos ügyfélszolgálati megközelítés mellett még nagyobb hangsúlyt helyez az emberi tényezőre. Együtt keresünk – akár rendhagyó – megoldást a munkaerőhiányra, eszközöket adunk a jó kollégák megtartásához, tippeket és ötleteket a generációs problémák kezeléséhez, tárgyaljuk a legújabb motivációs eszközöket is. Előadások, szemináriumok és vitaindító kerekasztalok segítik elő, hogy megtaláljuk a megfelelő válaszokat a legfontosabb kérdésekre. Mindemellett fő szerepben a best practice.

Aktualitás. Hatékonyság. Komplexitás. E hármas jegyében sorra vesszük a világ ügyfélszolgálati trendjeit, kiemelten tárgyaljuk a HR-kérdéseket, szólunk digitális újításokról, marketing eszközökről, valamint a cégvezetői dilemmákról, témákról. Az innovatív megközelítés a cél, mely inspirációt, ötleteket adhat cégünk, szervezetünk, folyamataink fejlesztéséhez.

https://www.contactconferences.com/

Helyszín: Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort
Kezdete: 2019.11.06. szerda 10:00
Vége: 2019.11.08. péntek 15:00

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek