Nyomtatás

Gastro & Hotel design versenyünk díjátadó gálája!

2019-10-02 678

Nem akárhol rendezzük idén a díjátadó gálaestet, és már az időpont is kiderült. Úgy gondoltuk, az idei különlegesen szép versenyt, az erős mezőnyből kiválasztott győztesek elismerését egy olyan programmal koronázhatjuk meg méltóképp, amely mindenki számára emlékezetes marad.

Ezért választottunk a díjátadó helyszíneként egy olyan új budapesti rendezvényhelyszínt, amelyet ma még talán nem ismernek sokan, aki viszont már járt ott, kizárólag szuperlatívuszokban beszél róla.

bobo

A budai Haris Park rendezvénytermébe - amely a Bobo Étteremmel működik együtt -, invitáljuk kiadónk, a PPH Media nevében, a versenyt meghirdető Pont Itt magazin égisze alatt lebonyolított versenyünk novemberi díjátadójára a döntőbe bekerült összes pályázónkat, az időpont is megvan már: november 14-e, csütörtök estére. Bár ez az időpont még elég messze van, érdemes azonban már most előjegyezni a naptárban, mert nem akármilyen programmal készülünk az idei nyertesek ünneplésére: azért, hogy mind exkluzív látványban, mind a topgasztronómia területén, mind egy hangulatos, akár kapcsolatépítésre is alkalmas élményben legyen mindenkinek része.

Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek